Zaključali ste Vaše ključeve u autu još ukoliko kasnite znamo da Vam nije zabavno. Novi modeli vam još više  otežavaju. Ako stojite ispred svog zaključanog automobila s ključevima u njemu, ovi trikovi će dobro doći

Kako otvoriti auto uz pomću užeta

Uz pomoć užeta više nikada nećete morati davati novac za kupovinu nove bravare. Zavežite jedan klizeći čvor na uzici kako biste napravili petlju koja je veličine kažiprsta na svom završetku. Pomerite konopac u gornji deo vozačevog prozora koji će imati omču u sredini i zatim sa obe ruke nežno pomičite napred nazad . Traka će se pomeriti niz prozor ka unutrašnjoj bravi.

Sada može postati zeznuto. Zato provucite petlju preko brave,I krenite da povlačite krajeve užice kako bi zategli petlji. Kad Vam je hvat oko brave čvrst, vucite ka gore I pokušajte da otključate automobil.

Možete koristiti i ofinger, evo kako

Ovo je jedan klasičan trik ; verujemo da ste ga videli unekim filmovima. Potrebno je da imate ofinger i klešta. Klešta upotrebite da  odmotate  ofinger kako bi jedna strana postala zakrivljena, a druga ravna. Potom ofinger gurnite između prozora. Kada je „udica“ ispod prozora, počnite da hvatate kvaku kako biste je otključali. Nakon što je uhvatite vrata će se otključat

I postoji malo grublji način uz pomoću klina

Klin je snažan alat koji možete da upotrebite za ove situacije. Uzmite vrh okvira I gurnite klin da biste držali okvir vrata. Uz pomoć šipke stisnite dugme I otključajte. Savetujemo da budete pažljivi kako ne biste izgrebali boju. Ukoliko se to desi možda ćete morati da zamenite gornji deo okvira vrata . Zato uvek proverite koliki će Vam biti troškovi popravke nakon upotrebe ove metode.