Uspešan početak sezone na 402 m

0
175
Opel korsa 1000 konja

Sezona 2019 je počela!

Najbrzi  i najbrutalniji automobili Regije Balkan. Gde drugo nego  u legendarnom Osijeku. Za vozače Drag Rejsere omiljena i najbolja pista.

Kažu da srebro iz Osijeka sija kao zlato. To znač da se domognete pehara u Osijeku je jako tesko jer je konkurencije stahovita. Veliki broj automobila i to kakvih-opasno brzih.
AMK Novi Pazar je nastupio sa vozilom Opel Corsa RS za čijim volanom je Esad Dosljak jedan od najiskusnijih vozača Balkana. Naime on je nosioc državnog i regionalnog recorda(EU RECORDA 4VDSTAGE2) 8.059 sec.

Sa Corsom RS se jure neki drugi ciljevi. Pre svega se želi zadržati mesto br. 1 u državi i regiji u klasi PRO RVD.

Za naš portal kazao je Dosljak”To što smo postavili sebi zadatak da budemobroj jedan u klasi smo i ostvarili. U subotu 25.maja smo osvojili zlato u Šampionatu Srbije i u nedelju takodje zlato u šampionatu regije  Balkan. Moj tim je slavio i obaranje ličnog rekorda Corse RS sa 10.57 sec na 10.381 sec.

Veliki zahvati na Corsi RS i novi agregat preko 1000 konja već je dao rezultat.
Iskreno mislim da ja i moj trkački tim TRGO KEMO RACING TEAM možemo ispod 10 sec.

Očekuje nas trka u Mostaru za 10.dana  14 i 15. Jun.

Corsa RS je u fazi doradjivanja i poboljšanja. Dobija novo trolamelno kvačilo i bolji prenos za koju je zadužen Miško Subotić Herc Čačak.
Kako smo navikli u Mostaru nas očekuje dobra trka.

Znajući ko je organizator,  Esad Došljak popularni Bole,  priprema se da publici pokaže svoju superbrzu Corsu RS čija je izlazna brzina na 402 m  245 kmh.
U Osijeku je bilo 180 prijavljeni automobila. Isto se toliko ocekuje na pisti u Mostaru 14 i 15. Juna.

Držimo palčeve našem najboljem takmičaru na 402 m.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here